100% verhuurd

Filter op:
Kamers
Oppervlakte
Prijs
Beschikbaarheid
Aanzicht:
Linkerzijde

Appartementen

Selecteer hiernaast een woning voor meer informatie.

Via de filters hierboven kunt u filteren aan de hand van uw wensen en het aanzicht veranderen om ook de woningen aan de achterzijde te bekijken.

Appartementen De Meern

Op de plaats waar voorheen restaurant Rhenomare in De Meern stond verschijnt een statig appartementencomplex met 39 ruime appartementen die variëren van circa 63 tot 81 m2. De elementen aan de gevel geven je het gevoel dat je weer in de jaren dertig bent. Het complex ademt luxe en dat is ook achter de muren terug te vinden.

Entree
Toegang tot het appartementencomplex is vanaf de straat mogelijk via de hoofdentree, en intern via de garage of de daktuin. De appartementen op de begane grond hebben een eigen entree die via een statige trap te bereiken is. Uiteraard heeft het complex ook een lift waarmee de galerij op de eerste en tweede verdieping kan worden bereikt en die toegang geeft tot de betreffende appartementen.

In de hoofdentree zijn postkasten en een bellentableau met videofoon aanwezig. Zo ziet de bewoner wie er is en kan vanuit het appartement de deur geopend worden.

Afwerking
De appartementen zijn voorzien van alle luxe en comfort die bij de uitstraling van het complex passen; zoals een keuken voorzien van een composiet aanrechtblad, moderne combimagnetron, luxe afzuigkap, roestvrijstalen gaskooktoetstel, inbouwvaatwasser en koelvriescombinatie. De luxe badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel met onderbouwkast, radiator en vrij hangend toilet. Ook het verwarmen van de appartementen middels vloerverwarming zorgt voor extra wooncomfort.

Alle appartementen beschikken over een woonkamer en twee slaapkamers. Afhankelijk van het type is de grootte van de woonkamer tussen circa 28 en 36 m2. De slaapkamers hebben een grootte tussen circa 9 en 12 m2.

Buitenruimte en garage
De appartementen op de begane grond hebben een privé-terras aan de achterzijde. Een hekwerk met begroeiing zorgt voor de afscherming met het openbaar gebied. De meeste appartementen zijn uitgerust met een balkon van circa 5 m2. De negen appartementen op de 2 e verdieping hebben een loggia van circa 4 m2.

In de parkeergarage onder het complex kunnen auto’s geparkeerd worden en is er voor fietsen een tweetal afgesloten bergruimtes.

Filter op:

Kamers
Oppervlakte
Prijs
Beschikbaarheid
Bewaard
0
1/8