100% verhuurd

Filter op:
Kamers
Oppervlakte
Prijs
Beschikbaarheid
Aanzicht:
Linkerzijde

Herenhuizen

Selecteer hiernaast een woning voor meer informatie.

Via bovenstaande filters kunt u filteren aan de hand van uw wensen.

Herenhuizen De Meern

Op zoek naar een ruime woning voorzien van veel luxe? Kijk eens naar de herenhuizen die in nieuwbouwproject Rhenomare in De Meern worden gerealiseerd. Het betreft een bouwblok van 10 herenwoningen met een diverse inrichting. Het blok heeft een gevarieerd gevelaanzicht, doordat gebruik is gemaakt van verschillende gevelstempels. Die gevarieerdheid geven de woningen een uniek gezicht in de wijk.

Alle herenhuizen beschikken over vijf kamers en een ruime zolderkamer. Op de begane grond bevindt zich een riante woonkeuken van 28 m2, een toilet en een inpandige berging van circa 5 m2.

De keuken is van alle luxe voorzien zoals een composiet aanrechtblad, moderne combimagnetron, luxe afzuigkap, gaskooktoestel, inbouwvaatwasser en koelvriescombinatie.

Op de eerste verdieping is de woonkamer van ruim 45 m2. De begane grond en eerste verdieping zijn voorzien van vloerverwarming en verhogen het wooncomfort. Op de tweede verdieping bevinden zich slaapkamers van circa 15, 8 en 7 m2, en een badkamer.

De badkamer is uitgerust met een ligbad, douche, wastafelmeubel, spiegel, en vrij hangend toilet. De zolderverdieping is ongeveer 25 m2 groot, maar er zijn ook enkele woningtypen met een zolder tot wel 35 m2. De zolder is niet ingedeeld en beschikt over een dakraam, dakkapel of ramen in de voorgevel. Hier kan nog een hobby- of slaapkamer gesitueerd worden.

Dankzij de zonnepanelen op het dak is de woning energiezuinig; de door de panelen
opgewekte energie wordt weer terug geleverd aan het lichtnet.

De herenhuizen beschikken over een eigen parkeerplaats aan de achterzijde. Bij een aantal Herenhuizen is er ook een kleine voortuin.

1/8