100% verhuurd

Filter op:
Kamers
Oppervlakte
Prijs
Beschikbaarheid
Aanzicht:
Linkerzijde

Hofwoningen

Selecteer hiernaast een woning voor meer informatie.

Via bovenstaande filters kunt u filteren aan de hand van uw wensen.

Hofwoningen De Meern

Wonen in een modern hofje? Dat kan in nieuwbouwproject Rhenomare in De Meern. De stoere en moderne hofwoningen in het project brengen de romantiek van het wonen aan een hofje weer helemaal terug. Er worden in totaal 14 hofwoningen in twee bouwblokken gerealiseerd daar waar vroeger timmerfabriek Van den Brandhof stond.

De hofwoningen tellen drie woonlagen en zijn ruim opgezet, functioneel en licht. Op de begane grond is vanuit de entreehal toegang tot het toilet en de ruime woonkamer met open keuken van circa 35 m2 groot. De keuken is van alle luxe voorzien, zoals een composiet aanrechtblad, moderne combimagnetron, luxe afzuigkap, gaskooktoestel, inbouwvaatwasser en koelvriescombinatie.

Vanuit de entreehal is de eerste verdieping bereikbaar met toegang tot drie slaapkamers van circa 15, 10 en 7 m2 groot. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de luxe badkamer met een inloopdouche, wastafel met onderbouwkast, spiegel en vrij hangend toilet. De zolderverdieping van circa 30 m2 (35 m2 bij woningtype B) is niet ingedeeld en beschikt over een dakraam. Wel biedt deze ruimte nog de mogelijkheid om een extra slaap- of hobbykamer in te richten. De woningen worden behang klaar opgeleverd.

Alle hofwoningen beschikken over een riante achtertuin met houten berging en achterom. De tuin is op het zuiden of het oosten gesitueerd, zodat het in de zomer buiten prettig vertoeven is.

Dankzij de zonnepanelen op het dak is de woning energiezuinig; de door de panelen opgewekte energie wordt weer terug geleverd aan het lichtnet.

Parkeren bij de hofwoningen kan aan de voorzijde in openbare parkeervakken.

1/8